twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv fietsen kl

algemeen kl

vv fietsen kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Gratis fietsenstalling nabij de Wedren

Komt u met de fiets naar de start, dan kunt u dichtbij het start- en finishterrein de Wedren uw fiets parkeren in de grote, bewaakte fietsenstalling aan de Fort Kijk in de Potstraat. Voor motoren is er beperkte ruimte bij deze fietsenstalling. Ook aan de Bijleveldsingel zal een fietsenstalling ingericht worden voor de deelnemers aan de Vierdaagse. Het gebruik van de fietsenstallingen is voor eigen risico en zijn gratis voor de deelnemers. Op zondag en maandag kunt u op vertoon van uw bevestiging gebruik maken van de stallingen. Op de wandeldagen dient uw polsbandje van de 101ste Vierdaagse als toegangsbewijs.

Met behulp van de bewegwijzering zijn de fietsenstallingen gemakkelijk te vinden. Vanaf juni staat op de pagina Service-Downloads een plattegrond van het start-finishterrein waarop ook de fietsenstalling(en) staan aangegeven.

Naast de twee gratis stallingen die op de kaart aangegeven staan en ingericht zijn voor wandelaars, kunt u ook gebruikmaken van de (extra) fietsenstallingen van de gemeente Nijmegen. De gemeente Nijmegen heeft een speciale Vierdaagsewebsite voor bewoners, bezoekers en wandelaars geopend. Alle belangrijke en handige informatie is de hele maand juli op deze site te vinden en is ook mobiel te raadplegen met een smartphone. Op de site vindt u bijvoorbeeld informatie over fietsenstallingen, vroegbushaltes, transferia en afsluitingen.

In verband met de overlast voor de buurt én in verband met de bereikbaarheid van de Wedren mogen er geen fietsen buiten de stallingen geparkeerd worden. U loopt dan het risico dat uw fiets verwijderd wordt.

Fietsverhuur

Overweegt u voor deze week een fiets te huren? Wees er dan snel bij. Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Vlakbij Station Nijmegen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van Ovelo en de NS (OV-fiets). Aan de Waalkade treft u Fietsverhuur Nijmegen.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2018?
Vanaf januari vindt u de reglementen voor de 102de Vierdaagse op deze website.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse