twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

vv kl

algemeen kl

vv kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Dagelijks met de auto naar de start?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Informatie over parkeergelegenheden, openbaar vervoer en wegafsluitingen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse is verzameld op een speciale Vierdaagsewebsite van de gemeente Nijmegen. Deze website is gehele maand juli online. Op de pagina Service - Downloads vindt u  documenten waarin de wegafzettingen per dag worden vermeld.

Parkeren

Wilt u parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad. Er zijn P+R terreinen ingericht aan de A325 (Ressen) en op het Jonkerbosplein (Nijmegen-west). Het P+R terrein aan de A325 (Ressen) wordt met borden aangegeven vanaf de A325 (Arnhem-Nijmegen). Het P+R terrein Jonkerbos wordt aangegeven vanaf de A73 en de A326 vanuit het (noord)westen.

Parkeerkaart

Op vertoon van hun polsbandje kunnen wandelaars een speciale parkeerkaart kopen voor de P+R terreinen A325 en Jonkerbos. Deze Vierdaagseparkeerkaart is 4 dagen geldig en kost €30,- (inclusief busvervoer voor maximaal 4 inzittenden). De verkoop vindt online plaats via het Parkeerloket van de Gemeente Nijmegen en op zondag 16 juli tussen 13.00 en 17.00 uur en maandag 17 juli tussen 10.00 en 17.00 uur, vanuit de stand van bureau Parkeren en Verkeersmanagement op de Wedren. Een parkeerkaart voor één dag is niet mogelijk, maar deze kunt u wel ter plekke aanschaffen op het P+R terrein. De prijs is dan € 10,- per voertuig per dag. Met het parkeerbewijs kunnen maximaal vier inzittenden gratis gebruik maken van de pendeldienst van en naar het start/finish terrein.

Pendelbussen

Vanaf het P+R terrein aan de A325 (Ressen) rijden elk kwartier pendelbussen naar het centrum en terug. Deze bussen rijden op zaterdag 15 juli vanaf 18.00 uur, op zondag 16 juli vanaf 10.00 uur, op maandag 17 juli vanaf 08.00 en van dinsdag 18 juli t/m zaterdag 22 juli vanaf 03.00 uur. De bussen rijden elke dag tot 03.00 uur’s nachts. De bussen vanaf P+R Ressen halteren in de stad aan de Berg en Dalseweg aan de zijde van Poelmann van de Broek.Vanaf P+R terrein Jonkerbosplein rijden elk kwartier pendelbussen naar het centrum en terug. Deze bussen halteren aan de Nassausingel nabij de Stadsschouwburg.De bussen rijden in hetzelfde schema als de P+R Ressen.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2018?
Vanaf januari vindt u de reglementen voor de 102de Vierdaagse op deze website.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse