twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

f vierdaagsemis kl

algemeen kl

f vierdaagsemis kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Vlaggenparade

Ter ere van de opening van de 101ste editie van de Vierdaagse Nijmegen vindt op zondagmiddag 16 juli de Vlaggenparade plaats. In deze feestelijke en zeer muzikale straatparade worden de vlaggen van alle deelnemende nationaliteiten in de 101ste Vierdaagse gedragen. Aan de Vlaggenparade doen diverse groepen, orkesten en meerdere buitenlandse detachementen mee - in totaal ruim 2.000 personen!

De Vlaggenparade start om 16.00 uur op de Mercuriusstraat en loopt vervolgens via de binnenstad naar start- en finishterrein de Wedren, waar om 17.10 uur aansluitend de openingsceremonie van de Vierdaagse zal plaatsvinden.

De volgende route wordt gelopen: Mercuriusstraat - Weurtseweg - Voorstadslaan - Lange Hezelstraat - Parkweg - Doddendaal - Plein ’44 - Augustijnenstraat - Grote Markt - Burchtstraat - Hertogstraat - Van Broeckhuysenstraat - Van Schevichavenstraat - Oversteek Oranjesingel - Prins Bernhardstraat.

Vragen?

Heeft u vragen over de Vlaggenparade, neem dan contact op met de commissie Programmering Entertainment en Muziek (muziek@4daagse.nl).

Meedoen aan de Vierdaagse in 2018?
Vanaf januari vindt u de reglementen voor de 102de Vierdaagse op deze website.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse