twitterlogo facebook logo instagram

vv kl

algemeen kl

vv kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram

Dagelijks met de auto naar de start?

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer als tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld vier dagen door de regio Nijmegen lopen.

Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Vooraf parkeerkaartjes kopen

Voor deelnemers aan de Vierdaagse is het mogelijk om vooraf een parkeerkaart voor 4, 5 of 6 dagen aan te schaffen via het digitaal loket van de Gemeente Nijmegen. Op P + R Nijmegen Noord en P + R Nijmegen Neerbosscheweg kunt u parkeren voor € 7,50 per dag. Op vertoon van deze parkeerkaart kunt u tevens met maximaal 4 personen met de bus naar het centrum, nabij de startplek, en weer terug. In een parkeergarage in het centrum staat u voor € 10,- per dag. 

U kunt alleen voor 4, 5 of 6 aaneengesloten dagen een parkeerkaart kopen. Een parkeerkaart voor één dag is niet mogelijk, maar deze kunt u wel ter plekke aanschaffen. De prijs bij de P + R is dan € 10,- per dag.

Bereikbaarheid Gemeente Nijmegen

Informatie over parkeergelegenheden, openbaar vervoer en wegafsluitingen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse is verzameld op een speciale Vierdaagsewebsite van de gemeente Nijmegen. Deze website is gehele maand juli online. Op de pagina Service - Downloads vindt u medio juni van de komende editie documenten waarin de wegafzettingen per dag worden vermeld.

Trainen voor de 101ste Vierdaagse? 
Ga naar www.wandel.nl voor de mooiste wandelroutes.

Wilt u met uw deelname aan de Vierdaagse een goed doel steunen? 
Bezoek www.devierdaagsesponsorloop.nl voor meer informatie!

Banner KWBN Vierdaagse 2017

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse