twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

s vraagantwoord kl

algemeen kl

s vraagantwoord kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram youtube icon

Veelgestelde vragen - FAQ

Hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen met antwoorden. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op.
Klik hier voor veelgestelde vragen over de loting.
Klik hier voor veelgestelde vragen over de Vierdaagse-artikelen van Hi-Tec.

Wanneer vindt de 102de Vierdaagse in 2018 plaats?


De Vierdaagse start altijd op de derde dinsdag in de maand juli. De 102de Vierdaagse vindt plaats van 17 t/m 20 juli 2018.

Wanneer kan ik inschrijven voor de 102de Vierdaagse?


De inschrijving voor de 102de Vierdaagse start op maandag 5 februari. Mocht u interesse hebben om in 2018 deel te nemen aan de Vierdaagse, dan raden we u aan om in januari deze website te bezoeken. Naar verwachting wordt medio januari 2018 de informatie over de inschrijfprocedure op www.4daagse.nl bekend gemaakt. 

Hoeveel wandelaars hebben de 101ste Vierdaagse uitgelopen?


38.409 wandelaars hebben de Vierdaagse uitgelopen. De aantallen van uitgevallen en gefinishte wandelaars kunt u bekijken in de Barometer 2017. De statistieken van de 101ste Vierdaagse vindt u vanaf begin augustus op onze website.

Waar vind ik meer informatie over het verloop van de 101ste Vierdaagse?


Om een impressie van de Vierdaagse te krijgen, kunt u op ons Youtube-kanaal een selectie van de mooiste video's bekijken. Bezoek ons op Facebook of Instagram voor foto's van de 101ste Vierdaagse. Alle persberichten zijn terug te lezen op de pagina Nieuws - Persberichten. Voor de Vierdaagse Magazines en andere uitgaves in het kader van de 101ste Vierdaagse kijkt op op de pagina Nieuws - Publicaties

Wanneer wordt het certificaat van deelname aan de 101ste Vierdaagse thuisgestuurd?


De certificaten die bij inschrijving voor de 101ste Vierdaagse besteld zijn, worden medio augustus verstuurd aan alle wandelaars die deze editie succesvol volbracht hebben. U kunt het certificaat dus in de loop van de maand augustus in de bus verwachten.

Waar kan ik informeren naar gevonden voorwerpen?


Alle gevonden voorwerpen die tijdens de Vierdaagse zijn gebracht naar de Informatiebalie op de Wedren zijn op de website van iLost gezet. Wij raden u aan eerst op deze website te kijken of uw verloren voorwerp hier is aangemeld. Daar kunt u vervolgens aangeven dat het uw voorwerp betreft. De verdere afhandeling zal dan via deze website worden gedaan. Alle gevonden voorwerpen die tijdens de Vierdaagse zijn gebracht naar de Informatiebalie op de Wedren zijn op de website van iLost gezet. Wij raden u aan eerst op deze website te kijken of uw verloren voorwerp hier is aangemeld. Daar kunt u vervolgens aangeven dat het uw voorwerp betreft. De verdere afhandeling zal dan via deze website worden gedaan.
Vanaf 24 juli worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Stadswinkel (Mariënburg 30 te Nijmegen). De stadswinkel is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 14 024. Dit nummer bestaat uit vijf cijfers en is vanuit geheel Nederland te bereiken. De Gemeente Nijmegen zet de voorwerpen die gevonden zijn op de website van iLost. Meer informatie over gevonden/verloren voorwerpen vindt u via deze link.

Ik ben mijn medaille kwijt, kan ik deze nog nabestellen?


Wanneer u uw medaille verloren bent, kunt u schriftelijk (per e-mail of brief) een medaille nabestellen. In antwoord op uw verzoek zullen wij het bedrag aangeven dat u hiervoor aan ons kunt overmaken. Pas na schriftelijke aanvraag en ontvangst van het verschuldigde bedrag sturen wij uw vervangende medaille toe.

Wanneer is de Centrale Administratie bereikbaar?


We zijn het gehele jaar per e-mail te bereiken. Vanaf 29 januari 2018 (de week voorafgaand aan de start van inschrijving) tot en met 27 juli 2018 (de week na de Vierdaagse) is de Centrale Administratie op werkdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur telefonisch bereikbaar. 

Wat is mijn registratienummer en waar kan ik dit terugvinden?


Wanneer u voor de eerste keer inschrijft voor de Vierdaagse, krijgt u een uniek en persoonlijk registratienummer toegewezen dat aan uw naam en overige gegevens gekoppeld wordt. Dit registratienummer bestaat uit maximaal 6 cijfers. Wanneer dit registratienummer u niet bekend is, kunt u dit zelf opvragen via Mijn Vierdaagse.
Bewaar dit nummer en gebruik het bij inschrijving of als u contact met ons opneemt. Zo kunnen wij al uw gegevens en deelnames in de loop der jaren in één opslag zien en u beter te woord staan. 

Mijn beloning in Mijn Vierdaagse komt niet overeen met mijn aantal succesvolle deelnames. Wat moet ik doen?


In Mijn Vierdaagse kunt u de door ons geregistreerde laatst behaalde beloning terugvinden. Als deze niet overeenkomt met de beloning die u voor het laatst behaald heeft, kunt u schriftelijk contact opnemen met de Centrale Administratie onder vermelding van 'eerdere deelname'. Uw vraag wordt - met uitzondering tijdens de Vierdaagseweek - in behandeling genomen. Aanvragen die vóór 1 juni ingediend zijn, kunnen we nog verwerken voor de komende Vierdaagse.

Ik ben van plan om na jaren weer deel te nemen aan de Vierdaagse. Ben ik bekend in uw administratie?


Als u ooit eerder succesvol hebt deelgenomen aan de Vierdaagse, en het staat niet in ons digitale database, dan kunnen we dit opzoeken in ons archief. Onze archivaris zoekt graag voor u uit welke beloning u destijds ontvangen heeft, zodat u bij de volgende succesvolle deelname de juiste beloning ontvangt. U kunt schriftelijk contact opnemen met de Centrale Administratie onder vermelding van ‘eerdere deelname'. U ontvangt dan van ons een vragenlijst waarmee we het archiefonderzoek kunnen uitvoeren.
Als u - volgens u onterecht - ingeschreven staat voor beloning 1 en er een kans bestaat dat u daarom deelneemt aan een eventuele loting, kunt u contact opnemen met de Centrale Administratie voor een archiefonderzoek. Als uw aanvraag vóór 1 maart binnen is, kunnen we deze tijdig - voor de loting - in behandeling nemen.

Ik wil minder lopen dan mijn reglementaire afstand, kan dat?


De Vierdaagse is een wandelprestatietocht en elke deelnemer moet minimaal de reglementaire afstand lopen. Het is niet mogelijk deel te nemen op een niet-reglementaire afstand en af te zien van de beloning.
Deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en verzorgers c.q. begeleiders van deelnemers van 12-15 jaar kunnen een beroep doen op de dispensatieregeling. Deze regeling is niet van toepassing op deelnemers die vanwege medische omstandigheden niet de reglementaire afstand kunnen lopen.

Ik ben mijn medaille kwijt, kan ik deze nog nabestellen?


Klik hier voor informatie over het nabestellen van medailles en certificaten.

Waar vind ik meer informatie over werken als vrijwilliger bij Stichting DE 4DAAGSE?


De Vierdaagse wordt grotendeels door vrijwilligers georganiseerd. Voorafgaand aan en tijdens de Vierdaagse zijn honderden vrijwilligers actief. Kijk voor meer informatie op de pagina's in het menu Vrijwilligers.

Ik heb mijn wachtwoord opgevraagd, maar geen e-mail ontvangen. Wat nu?


Als u via de link in de inschrijfmodule of Mijn Vierdaagse een wachtwoord heeft opgevraagd, duurt het enkele minuten voordat u automatisch een mail krijgt met het nieuwe wachtwoord. Als u deze niet ontvangt, raden we u aan om in uw postvak bij het mapje 'ongewenste mail' of 'spam' te kijken. Kunt u daar de e-mail niet vinden, neem dan contact op met de Centrale Administratie. Er kan dan gekeken worden of uw e-mailadres wel overeenkomt met het e-mailadres dat in onze administratie staat.

Ik heb een nieuw wachtwoord gekregen, maar het werkt niet. Wat nu?


Als u een nieuw wachtwoord heeft opgevraagd, krijgt u binnen enkele minuten bericht. We adviseren u om niet telkens opnieuw een wachtwoord op te vragen als u geen bericht krijgt. Als u een paar keer achter elkaar een wachtwoord opvraagt, dan ontvangt u ook iedere keer een nieuwe e-mail met een nieuw wachtwoord. U kunt alleen inloggen met het meest recente wachtwoord dat we u versturen. Heeft u geprobeerd in te loggen met het meest recente wachtwoord, let dan op eventuele tekens en hoofdletters in het wachtwoord. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Controleer of wellicht de 'Caps Lock' aanstaat of probeer in te loggen via een andere browser of computer.

Hoe kan ik me aanmelden als vrijwilliger bij de Vierdaagse?


Naast een aantal betaalde medewerkers zijn er jaarlijks honderden vrijwilligers actief in de organisatie van de Vierdaagse, samen vormen zij het uitvoerend comité. Sommige werken alleen tijdens de Vierdaagseweek, anderen werken gedurende het hele jaar en zijn verantwoordelijk voor een specifiek deel van de organisatie. Wilt u een bijdrage leveren aan de organisatie en zelf ook een onvergetelijke week meemaken? Lees hier meer over vrijwilliger worden bij de Vierdaagse.

Wat is 'Via Vierdaagse'?


Samen met KWBN wil Stichting DE 4DAAGSE bereiken dat eerstejaars Vierdaagsewandelaars goed voorbereid aan de start verschijnen. Dit willen we bewerkstellingen door het aanbieden van een compleet trainings- en begeleidingsprogramma genaamd 'Via Vierdaagse' aan iedereen die loopt voor beloning 1. Wandelaars die interesse hebben in dit project en/of willen deelnemen aan dit trainingsprogramma, kunnen de reglementering en verdere informatie op www.viavierdaagse.nl vinden.

Waar kan ik overnachten tijdens de Vierdaagse?


Informatie over overnachtingen vindt u bij Overnachting in het menu Vervoer & Verblijf.

Meedoen aan de Vierdaagse in 2018?
Medio januari vindt u de reglementen voor de 102de Vierdaagse op deze website.

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse