twitterlogo facebook logo instagram

e organisatie kl

algemeen kl

e organisatie kl

algemeen kl

twitterlogo facebook logo instagram

De Vierdaagse organiseer je niet alleen!

Het is bijna onmogelijk de Vierdaagse te organiseren zonder de inzet van honderden vrijwilligers en de bijdrage van partners en sponsoren. Ruim 750 vrijwilligers (inclusief NRK en NGS), aangestuurd door het bestuur en de Hoofden van Dienst van Stichting DE 4DAAGSE, zorgen samen met enkele betaalde krachten voor die onvergetelijke wandelweek in juli.

Stichting DE 4DAAGSE wordt bij de organisatie van de Vierdaagse gesteund door drie belangrijke partners: Koninklijke Wandel Bond Nederland, Defensie en de gemeente Nijmegen. De Vierdaagse zou niet georganiseerd kunnen worden zonder de kennis en kunde die zij leveren.

Daarnaast weet Stichting DE 4DAAGSE zich gesteund door vele sponsoren die via diensten of een financiële bijdrage zorgen dat de Vierdaagse heeft kunnen groeien tot de grootste internationale wandelprestatietocht die het nu is. Klik hier voor een overzicht van u alle sponsoren van Stichting DE 4DAAGSE.

Vrijwilligersorganisatie

Wat niet veel mensen weten is dat de Vierdaagse een vrijwilligersorganisatie is. Voorafgaand aan en tijdens de Vierdaagse zijn ca. 350 vrijwilligers actief. Sommigen besteden – afhankelijk van hun functie binnen de organisatie – vele uren werk per week aan de Vierdaagse. Anderen werken met name tijdens de Vierdaagseweek. Deze grote groep vrijwilligers werkzaam voor Stichting DE 4DAAGSE wordt het Uitvoerend Comité genoemd.

De vrijwilligers die werkzaamheden verrichten voor Stichting DE 4DAAGSE doen dit binnen de verschillende afdelingen van de organisatie. Zo is er bijvoorbeeld een groep vrijwilligers die zich bezighoudt met de organisatie van de Intocht op vrijdagmiddag en met de muziek rondom het evenement. Andere vrijwilligers zijn bijvoorbeeld actief als bureaulist op de Wedren of Heumensoord, controleur op de route of actief voor de dienst Logistiek of de dienst Parcoursen.
Er zijn veel verschillende werkzaamheden voor vrijwilligers binnen de Vierdaagse, maar al deze vrijwilligers hebben één ding gemeen: zij werken vol enthousiasme mee aan een geweldig meerdaags internationaal wandelevenement!

Heeft u ook interesse om als vrijwilliger te werken bij de Vierdaagse? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar secretariaat@4daagse.nl o.v.v. vrijwilliger. U ontvangt van ons een inschrijfformulier waarmee u zich aan kunt melden.

Daarnaast zijn tijdens de Vierdaagse ook zo'n 400 vrijwilligers van het Nederlandse Rode Kruis (NRK) en het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) in touw. Zonder de inzet van al deze mensen zou de Vierdaagse in zijn huidige vorm niet kunnen bestaan. Heeft u interesse om als vrijwilliger te werken bij het Nederlandse Rode Kruis? Bekijk dan dit filmpje of bezoek de website van het Rode Kruis voor meer informatie.

Trainen voor de 101ste Vierdaagse? 
Ga naar www.wandel.nl voor de mooiste wandelroutes.

Wilt u met uw deelname aan de Vierdaagse een goed doel steunen? 
Bezoek www.devierdaagsesponsorloop.nl voor meer informatie!

webshop banner

Disclaimer | Cookies | 2017 © Vierdaagse